Wilfred de Wild
Achter elk bedrijf, groot of klein schuilt een persoon. In mijn bedrijf niet anders dan in uw organisatie. Dus eerst stuk over mijzelf als persoon lijkt me op mijn site wel op zijn plaats.

WDW, afgeleid van Wilfred de Wild, ongeveer 20 jaar actief op het gebied van systeembeheer, webdesign en drukwerk. Ruime ervaringen in de grafische branche als DTP-er en systeembeheerder waren de inspiratiebronnen tot het oprichten van een eigen bedrijf, een kleine 15 jaar geleden. Als freelancer of op projectbasis zet ik mij in tot het oplossen van storingen, optimaliseren van uw workflow, ondersteunen van uw medewerkers, het leveren van hard- en software en het vervaardigen van websites en drukwerk. Met een flinke portie no-nonses en flexibiliteit probeer ik bestaande en natuurlijk nieuwe klanten op deze gebieden te helpen en te ondersteunen.

Hobby's
Alles wat met techniek te maken heeft. Dus of nu gaat om het aanleggen van een terras, klussen in huis of het restaureren van een motorfiets, praktisch bezig zijn is toch wel een grote hobby. Ook mag ik graag wandelen met onze labrador. Deze 2 hobby's zijn goed te combineren door af en toe met de hond in het zijspan door de omgeving te rijden.

En dat vertaald zich ook in mijn werk, wat voorvelen erg theoretisch lijkt, maar juist door een dosis ervaring op werkgebieden buiten mijn "werk-vak" kan ik me onderscheiden van de concullega's. Dus een printer aansluiten en even een gat boren voor de netwerkkabel, is dus geen probleem. De huidige klanten zullen dit zeker beamen.......

Deze site geeft u een indruk van de mogelijkheden die ik u kan bieden. Mocht u vragen hebben, bel gerust of stuur een e-mail.

Met vriendelijke groet en wellicht tot ziens,

Wilfred de WildElke naam heeft een gezicht.......
Aangenaam: WIlfred de Wild

't Looweg 2 - 6971 KG Brummen (Oeken) - Mob.: 06-15 24 30 81 - Email: info@wdewild.nl