Dienstverlening
Mijn gehele leven ben ik al bezig met techniek. Het in- en uitelkaar halen van voertuigen, de verbouwing van ons huis, heb bouwen van een schuur voor hobby/werk en het repareren van alles wat nodig is. Ik werk graag met mijn handen. En waarom zou ik kennis vanuit mijn hobbies niet toepassen in mijn werk? Omdat veel huidge klanten weten dat ik het niet erg vind de handen uit de mouwen te steken, heb ik in de afgelopen 10 jaar de nodige klussen gekregen die net even anders zijn dan het reguliere werk wat ik doe. Daardoor komt het vaak voor dat klanten mijn vragen te assisteren bij taken buiten mijn "vakgebeid". Omdat het de nodige afwisseling geeft, doe ik dat dan ook met plezier.

Een greep uit de werkzaamheden die ik afgelopen 15 jaar heb mogen regelen en doen voor klanten zijn o.a.:

Ontruimen van een kantoorpanden
Het leeg halen van een vestiging, verhuizen bruikbare spullen en afvoeren van niet bruikbare spullen

Interne en externe verhuizingen
Verhuizen van een werkplek of kantoor incl het opnieuw aansluiten van de pc op het netwerk, telefoon op de centrale en uiteraard het buro met toebehoren.

Makelaars-tuinborden vervangen
Een makelaar bestelde nieuwe borden ivm verkleuring en ouderdom. Of ik ze ook meteen kon plaatsen bij de woningen, geen probleem!

Calamiteiten ondersteuning
Het er voor zorgen dat een bedrijf na bv een inbraak weer volop kan functioneren. Vaak blijft het dan niet bij het plaatsen van een nieuwe pc maar moet er glas opgeriumd worden en eventuele schde gerepareerd worden.. Maar ook het plaatsen van sloten op PC's is een veel voorkomende

Computer schoonmaken van binnen
Stof is een ernstige aanslag op uw PC en haar componenten. Het prefentief schoonmaken is dan geen overbodige luxe. Veel systeembeheerders laten dit klusje links liggen omdat ze de apparatuur er niet voor hebben of het simpelweg niet willen ivm stof.

Montage werk
Van het monteren speciale deursloten, balkonhekken tot leggen van tegels.

Technische handelingen
Van het wisselen van een band of lampje van een auto tot het plakken van een fietsband, het is me allemaal wel een keer gevraagd en uiteraard naar tevredenheid gedaan.

Lassen
En klant vraagt mijn tijdens een computer klus of ik iemand weet die zijn stalen tuinhek kan repareren, een paar dagen later was het klaar.

Transport
Het regelen van vervoer van een burostoel tot drukpers. Met eigen vervoer of met een externe transporteur.

Vaak wil de klant niet alleen dat het gebeurt maar ook dat het allemaal geregeld wordt. Ik krijg vaak in dit soort gevallen de opdracht waarbij de klant eigenlijk alleen wil weten wat het kost en wanneer het klaar is.

Dit is maar een greep uit werkzaamheden die ik heb mogen doen dan wel regelen voor klanten. Dus zoekt u een "handig mannetje" of technische Duizendpoot? Bel gerust of stuur een e-mail.


Uitspraken van klanten:

"Een technische duizendpoot die, als hij het niet weet, het weet te vinden."


"Systeembeheerders met een klop-boomachine zijn zeldzaam"


"De computerman heeft meteen het kapotte lampje gewisseld van de auto, dat scheelt een ritje naar de garage."


"Wilfred: bedankt voor het verwijderen van het virus op de PC en het plakken van de band."


Meteen een vraag stellen of een terugbelverzoek versturen?

Laat uw gegevens hier achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

Naam
Firma
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail
Internetadres
Uw vraag

 

't Looweg 2 - 6971 KG Brummen (Oeken) - Mob.: 06-15 24 30 81 - Email: info@wdewild.nl